Éttermünkről

Eredeti magyar ízek!- Liget étterem söröző

 

Liget étterem söröző múltja

A Városligetben a Fővárosi Nagycirkusz és a Vidámpark között helyezkedik el a több épületből álló Liget étterem söröző. Múltja egészen az 1900-as évekig nyúlik vissza. A milleniumi ünnepségeket követő Városliget rendezés eredményeképpen 1910-ben a hajdani Laufer kávéházból lett kialakítva a Liget étterem. A cirkusz felé eső épületrészből, korábban Cirkusz sörözőből alakították ki a Liget sörözőt. A valamikor "C" alakú épület kompozíció Vidámpark felőli részét egy favázas, nyeregtetős, fedett, de oldalt nyitott épület adta, amely valószínűleg nyári tánchelyiség lehetett. Sajnos a II. világháborúban az épület rombadőlt. Jelenleg a Liget étterem söröző épületegyüttese műemléki védelem alatt áll.

Liget étterem söröző szolgáltatásai

A Liget étterem söröző szolgáltatásai közé tartozik akár külön termeinkben céges rendezvények, születésnapi, névnapi, baráti összejövetelek, bankettek, koktélpartyk, esküvők megrendezése, lebonyolítása, akár svédasztalos menüajánlattal is. Termeink befogadóképessége 50 és 60 fő, míg a terasz férőhelye 70 fő.

Eskövő a Liget étteremben.

A Liget étterem ideális helyszín az esküvői vacsorák megtartására. Az étteremben 60 fő, a teraszon 70 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. Az esküvői menüt az önök kérésére állítjuk össze, de szívesen adunk javaslatokat a korábbi esküvők legkedveltebb ételeiből is.

Liget étterem söröző specialitásai

A legfinomabb magyaros ételekkel, ízekkel várjuk kedves vendégeinket: Bugaci fatányéros körítve, Vörösboros marhapörkölt galuskával, Hortobágyi apróbélszín magyarosan, Brassói aprópecsenye, Bogrács gulyás, Húsleves finom metélttel.

A Liget étterem várja a kedves vendégeket eredeti magyaros ízekkel!

 

Eredeti magyar ízek - Liget étterem söröző

Vendégkönyv

Avagy önök írták rólunk..........

ven